Advertentie plaatsen

Start Beauty & Gezondheid Massage

Sport of relaxatiemassage, manuele lymfedrainage, lichaamscontour

Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Nieuw  
Omschrijving

De heilzame werking van massage

Bij Curam weten we dat een massage veel meer is dan enkel een moment van ontspanning. Een behandeling kan een heel aantal lichaamsprocessen stimuleren en verbeteren.

Een relaxatiemassage is een manuele massage van het volledige lichaam, en zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.

Naast de effleurages worden ook alle spieren stuk voor stuk behandeld – je kiest hierbij zelf hoe stevig je de massage wil. Wanneer je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt je volledige lichaam van top tot teen behandeld.

 

Zo verdwijnt de stress en kan het lichaam weer nieuwe, positieve energie opdoen. Spanningen ebben weg, emoties komen los. Problemen lijken plots een stuk eenvoudiger te worden. Je kan er weer helemaal tegenaan!

 

 

De unieke mix van mineralen en modder uit de Dode Zee vormt de basis van alle AHAVA producten.
De werking van de Dode Zee mineralen maakt van deze de plek een gezondheidskuuroord, een plaats om de huid te laten herbronnen.

De weldadige werking van deze mineralen en modder kan via de producten van AHAVA ook tot bij jullie komen.

 

AHAVA LICHAAMSBEHANDELINGEN EN MASSAGES: WELZIJN & HUIDVERWENNING

Scrub benen
keuze uit 3 soorten scrub (20 min)
€ 25

Scrub rug
keuze uit 3 soorten scrub (20min)
€ 25

Dead sea mineral mud, rug (20 min)
De modder van de dode zee bezit krachtig reinigende eigenschappen zonder uit te drogen. Bovendien is ze ideaal bij pijnlijke en gespannen spieren. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd, de microcirculatie verbetert en de textuur van de huid wordt verfijnd.
€ 25

Dead sea mineral mud, full body(40 min)
De modder van de dode zee bezit krachtig reinigende eigenschappen zonder uit te drogen. Bovendien is ze ideaal bij pijnlijke en gespannen spieren. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd, de microcirculatie verbetert en de textuur van de huid wordt verfijnd.
€ 40

Mineral Balance back Massage (Scrub-Mud-Liquid salt) (50 min)
Ontspannende massage die lichaam en geest kalmeert, het gebruik van de modder heeft een aanvullend effect bij lage rugpijn.
€ 57

Body Uplifting Massage- Salt & Oil (60 min)
Een zachte, stress verlichtende massage waarbij eerst met olie wordt gewerkt en nadien met liquid salt. Liquid salt bevat een hoge concentratie aan mineralen uit de dode zee, ontgift, stimuleert de huidvernieuwing en heeft een gunstig effect op het immuunsysteem.
€ 68

Ahava signature Massage: Salt & Mud rug (60 min)
Een stimulerende en ontgiftende scrub met dode zee-zoutkristallen gevolgd door een modderpakking en een ontspannende massage van de rug.
€ 70

Ahava signature Massage: Full-body Salt & Mud (90 min)
Een stimulerende en ontgiftende scrub met dode zee-zoutkristallen gevolgd door een modderpakking en een ontspannende massage van het volledige lichaam.
€ 97

Body Contouring: Scrub- Oil- Firming body cream (60 min)
Een scrub met de “smoothing body exfoliator” die de microcirculatie stimuleert, gevolgd door een bindweefselmassage en afgewerkt met de “firming body cream”
€ 65

Body Contouring + Mud: Scrub- Oil- Mud- Firming body cream (90 min)
Een scrub met de “smoothing body exfoliator” die de microcirculatie stimuleert, gevolgd door een bindweefselmassage, aansluitend een modderpakking en afgewerkt met de “firming body cream"
€ 95

 

MASSAGE

Relaxatiemassage 30 minuten

ontspannende massage van rug, hoofd en nek € 28

Relaxatiemassage 60 minuten

ontspannende massage van rug, hoofd, benen en armen € 48

Relaxatiemassage 90 minuten

ontspannende massage van het volledige lichaam € 65

Sportmassage 30 minuten € 30

Sportmassage 60 minuten € 60

Voetreflexologie 1ste sessie € 40

Voetreflexologie opvolgsessie € 35

Manuele lymfedrainage regio 1

buik en benen – 45 min) € 45

Manuele lymfedrainage regio 2

en gelaat – 25 min) € 25

Lichaamscontour massage 30 min € 30

Lichaamscontour massage 60 min

 

Voor informatie en reservatie

03/337 89 30

Dakwerken SVDM Renovatie - Dakconstructies, Roofing, Pannen
Dakwerken SVDM Renovatie - Dakconstructies, Roofing, Pannen SVDM dakwerken is uw specialist in dakwerken. Algemene dakwerken, zinkwerken,‎ Roofing, Pannen, Goten, ook herstellingen. Met garantie. www.svdmreno.be
Uw Tekst Banner hier? 30€ / 3 mnd, 100€ / jaar.
Uw Tekst Banner hier? 30€ / 3 mnd, 100€ / jaar. Bestel uw Banner vlug! Kies uw rubriek en geef uw tekst, zie voorbeeld andere tekstbanners. info@wakoza.com
Dammekens
Dammekens
Antwerpen, Vlaanderen
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord